Beton/houtschutting is een duurzame investering

Geen houtrot en lange levensduur

Beton/houtschuttingen gaan veel langer mee

Een beton/ houtschutting bestaat uit een of meerdere betonplaten, betonpalen en een houten tuinscherm. Hoe de schutting er precies uit komt te zien, kunt u helemaal zelf bepalen! Onze tuinschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes en een groot gamma aan houtuitvoering en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle betonpalen en soorten betonplaten uit ons assortiment.

Beton/ houtschuttingen gaan veel langer mee, dit komt omdat de betonnen onderplaat er voor zorgt dat de schuttingdelen niet in aanraking komen met de grond. Hierdoor hebben de schermen geen last van houtrot. Zo duurt het tientallen jaren voordat atmosferische zuren het beton aantasten. Met deze combinatie van betonnen palen en onderplaten heeft u een stevige tuinafscheiding.

overkapping-schutting-CT-08_Pistoor-Tuinbouw

Geen vervorming door verzakking

Een beton/ houtschutting incl. plaatsen is een goedkope, robuuste én duurzame keuze. Direct online een offerte aanvragen! De voordelen van een hout beton schutting Een beton/ houtschutting heeft een betonnen onderkant. Hierdoor bestaat er geen kans dat het hout in contact met de grond komt. Dit is namelijk de oorzaak voor houtrot.

Nog een voordeel van een beton/ houtschutting is dat het beton niet vervormd, door onvoldoende fundatie of overmatig grondwater. In de loop der jaren kunnen er natuurlijk plaatselijk verzakkingen optreden, maar deze zijn makkelijk te herstellen en dit met een paar scheppen zand.

Een mooie schutting maakt uw tuin echt af

Combineer uw schutting met diverse houtsoorten, stenen of glazen panelen.

Diversiteit beschikbaar

 

U heeft keuze uit diverse tuinschermen :
- Geïmpregneerd Grenen hout
- Geïmpregneerd Zwart (gespoten of gedompeld)
- Douglas/ Lariks hout
- Hardhout
- Red Class Wood
- Rhombus
- Wilgenteen
- Kastanje
- Luxe stalen kader
- Rabat (potdeksel)
- Blokhut/ Stapelprofiel
- Flex Fence
- Schanskorf
- Composiet
- Beton

Bij een 15/ 17 planks tuinscherm is er veel doorkijk, 17/19 planks tuinscherm is er een doorkijkmogelijkheid als u onder een bepaalde hoek tegen het tuinscherm aan kijkt. Een 19/21 planks tuinscherm heeft nog maar een minimale doorkijkmogelijkheid, en de 21/23 planks tuinschermen bieden privacy (geen doorkijk). Bij het  is het ook volledig dicht.

Van laag tot hoog, de betonelementen van glad tot structuur, van Wit/ Grijs, Antraciet en Gecoat Zwart of Donkergrijs, onze beton houtschuttingen zijn er in tientallen soorten en uitvoeringen.

Ook is het mogelijk om onze tuinschermen te combineren met bijvoorbeeld gaasschermen.

De betonplaat glad of rotsmotief van het beton is de aansluiting van de schutting op een decoratieve manier. Deze kan geheel naar uw wens in uw tuin toegepast worden.

FSC gekeurd

Al ons tuinhout, ook voor de schuttingen, is FSC gekeurd.

FSC-goedgekeurd-tuinhout_Pistoor-tuinbouw
contactgegevens:

Dokweg 2
8243 PT Lelystad

T: (0320) 261666
M: 06 52 33 42 36

I:  www.pistoortuinbouw.nl
E: info@pistoortuinbouw.nl

route:

bekijk hier de route naar onze showroom.

offerte of vraag?

Heeft u een algemene vraag?
Gebruik ons contactformulier.

Wilt u graag een offerte ontvangen of wilt u contact over service?
Maak gebruik van onze offerte-aanvraag of service-bericht.