Heerlijk relaxen onder uw eigen terrasoverkapping

De beste kwaliteit, professioneel gemonteerd

Houten overkappingen: geheel op maat naar uw wensen

Na een lange werkdag nog even lekker nagenieten? Het is fijn als dat in je eigen tuin kan. Met een houten terrasoverkapping van Pistoor Houtbouw, geniet je het hele jaar door van je tuin. Op deze manier kun je ’s avonds van de ondergaande zon genieten of op een hete zomerdag een heerlijk schaduwplekje opzoeken. En met een terrasverwarmer of heerlijke houtkachel, is het in de koude wintermaanden ook heerlijk vertoeven in je eigen tuin. De houten overkapping van Pistoor Tuinbouw past altijd; hij wordt voor je op maat gemaakt!

Vaak wordt gekozen voor een terrasoverkapping van het klassieke robuuste Douglashout. Dit duurzame, sterke hout is prima bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook is een terrasoverkapping van dit hout onderhoudsarm. Schilderen of beitsen is dan ook niet nodig. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten dak bekleding. En wil je een schuin dak of liever een plat dak met lichtstraat? Vrijwel alles is mogelijk.

overkapping-schutting-CT-02_Pistoor-Tuinbouw

Op maat gemaakt

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte houten terrasoverkapping van Pistoor Tuinbouw, kies je voor maatwerk en kwaliteit. Dat betekent dat jouw overkapping of veranda altijd perfect in je tuin past en gemaakt wordt van het beste materiaal.

We maken dan ook geen gebruik van kant-en-klare bouwpakketten, maar zorgen voor een uniek, op maat gemaakte overkapping die perfect past in jouw tuin. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden.

Extra lange zomers onder uw eigen terrasoverkapping

De voordelen van een terrasoverkapping

  • op maat gemaakt
  • uniek in zijn soort
  • onderhoudsarm
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • geheel naar eigen wens
  • past in alle tuinen
  • veel mogelijkheden
terrasoverkapping-CT-001_Pistoor-Tuinbouw

Hoe gaan wij te werk?

Een overkapping of veranda van Pistoor Tuinbouw wordt geheel naar je wens gemaakt. Daarbij heb je keuze uit verschillende houtsoorten, dakbedekking en natuurlijk vormgeving.

Om tot een geschikt ontwerp te komen, komen we graag bij je langs. Samen bespreken we de mogelijkheden en de wensen. Maten worden opgemeten en er wordt een geschikt ontwerp gemaakt. Uiteraard kan deze aangepast worden indien nodig. Pas wanneer het ontwerp geheel naar je zin is, gaan we aan de slag.

De kosten van een overkapping

Omdat bij Pistoort Tuinbouw maatwerk geleverd wordt, is er geen vaste prijs voor de terrasoverkapping. De kosten voor een terrasoverkapping zijn immers afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van de overkapping, de houtsoort, het soort dakbedekking, het soort dak en de specifieke wensen.

Wanneer je een bepaald budget beschikbaar hebt voor de overkapping, dan houden wij daar rekening mee. Uiteraard wordt er vooraf een offerte gemaakt, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

contactgegevens:

Dokweg 2
8243 PT Lelystad

T: (0320) 261666
M: 06 52 33 42 36

I:  www.pistoortuinbouw.nl
E: info@pistoortuinbouw.nl

route:

bekijk hier de route naar onze showroom.

extra informatie:

Gebruik ons contactformulier of laat hieronder een bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.