Heerlijk relaxen onder uw eigen terrasoverkapping

Hoogwaardige kwaliteit, op maat en naar wens gemaakt!

Houten overkappingen

Na een lange werkdag nog even nagenieten onder uw gezellige terrasoverkapping..  Met een terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin. Van 's ochtends wakker worden met een lekkere kop thee, tot ’s avonds van de ondergaande zon genieten met een borrelplank en een koud drankje. Op een hete zomerdag een heerlijk schaduwplekje opzoeken, of stiekem toch de BBQ eronder terwijl het sneeuwt. Met een terrasverwarmer of houtkachel is het in de koude wintermaanden heerlijk vertoeven!

Een houten overkapping van ons past altijd; hij wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen!

We merken dat er steeds vaker wordt gekozen voor een terrasoverkapping van het klassieke warme Douglashout. Dit duurzame, sterke hout is prima bestand tegen de elementen. Ook is dit hout onderhoudsarm. Schilderen of beitsen is dan ook niet nodig. Wenst u een punt, schuin, zadel of liever een plat dak met lichtkoepel? Vrijwel alles is mogelijk.

overkappingen-vlonders-tuinaanleg_Pistoor-Tuinbouw_CT-04

Op maat gemaakt

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte houten terrasoverkapping van Pistoor Tuinbouw, kiest u voor maatwerk en kwaliteit. Dat betekent dat uw overkapping of veranda altijd perfect in de tuin past en gemaakt wordt van kwalitatief hoogwaardig materiaal

We maken dan ook geen gebruik van kant-en-klare bouwpakketten, maar zorgen voor een uniek, op maat gemaakte overkapping.

Extra lange zomers onder uw eigen terrasoverkapping

Overkapping met Polycarbonaat kanaalplaten

  • Veel licht
  • Onderhoudsarm
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Geheel naar eigen wens
  • Past in alle tuinen
  • Veel mogelijkheden
photo1675507341

Hoe gaan wij te werk?

Een overkapping of veranda van Pistoor Tuinbouw wordt geheel naar wens gemaakt. Daarbij heeft u keuze uit verschillende houtsoorten, dakbedekking en natuurlijk vormgeving.

Om tot een geschikt ontwerp te komen, komen we graag bij u langs. Samen bespreken we de mogelijkheden en de wensen. Maten worden opgemeten en er wordt een geschikt ontwerp gemaakt. Uiteraard kan deze aangepast worden indien nodig. Pas wanneer het ontwerp geheel naar uw zin is, gaan we aan de slag.

Kosten

Omdat wij maatwerk leveren is er geen vaste prijs. De kosten voor een terrasoverkapping zijn immers afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van de overkapping, de houtsoort, het soort dakbedekking, het soort dak en de specifieke wensen.

Wanneer u een bepaald budget beschikbaar heeft voor de overkapping, dan houden wij daar rekening mee. Uiteraard wordt er vooraf een offerte gemaakt, zodat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

contactgegevens:

Dokweg 2
8243 PT Lelystad

T: (0320) 261666
M: 06 52 33 42 36

I:  www.pistoortuinbouw.nl
E: info@pistoortuinbouw.nl

route:

bekijk hier de route naar onze showroom.

offerte of vraag?

Heeft u een algemene vraag?
Gebruik ons contactformulier.

Wilt u graag een offerte ontvangen of wilt u contact over service?
Maak gebruik van onze offerte-aanvraag of service-bericht.